Oprichting GashnetPlus

  • Einde januari 2015 was het dan zover! GashnetPlus werd officieel opgericht. Na weken van intensieve samenwerking; het opstellen van een routemap en businessplan zijn we dan op 28/01/2015 officieel gestart et GashnetPlus. Het Businessplan werd overgemaakt naar de verschillende vragende partijen. 

Terug

 

 

onze eerste workshops

Vanaf 13 februari zijn we gestart met onze workshops in 5 weken tijd hebben we meer dan 100 gebruiker uit meer dan 20 maatschappijen verwelkomt in één van de workshops. Deze waren een mix van organisatorische aanpak, technische demo, zelf eens proberen, stellen van alle vragen, melden van alle wensen, .....

Uit de verschillende reacties op het einde van elke workshop kunnen we alleen maar afleiden dat iedereen uiterst tevreden was en met een "bagage" aan kennis en informatie huiswaarts gekeerd is.

Terug

Woonforum 2015

Op 20 maart 2015 ging het jaarlijkse door de VMSW georgansieerde woonforum door. Als diensten leverancier voor de sociale huisvestingsmaatschappijen kunnen wij om een dergelijk evenement niet ontbreken. Het was alweer een zeer geslaagde editie waar iedereen zijn gading kon vinden.

Terug

CADNET

Eigendommen opzoeken via Cadnet

Vanaf 9 april 2015 kunt u eigendommen onmiddellijk online opvragen via de KSZ-toepassing (en niet meer via formulier B). De VMSW heeft, samen met de FOD Financiën, Cadnet via de KSZ-toepassing voor u beschikbaar gemaakt.
 
U leest in de telex van de vmsw:
• Hoe kunt u eigendommen online opvragen?
• Welke gegevens ziet u?

Binnen 2 a 4 weken zal de interface van VMSW klaar zijn om rechtstreeks te kunnen verbinden met onze applicatie.

Terug

CADNET Operationeel

Eigendommen opzoeken via Cadnet

Het heeft heel wat geduurd, maar na heel wat impact bij VMSW en Fod.Fin. is dat toch eindelijk het opvragen van eigendom informatie mogelijk via een rechtstreekse webservices.

Wij van gashnetplus zijn dan ook bijzonder fier om deze link aan onze klanten te beschikking te stellen in onze nieuwste release van onze applicatie. Actueel zijn de finale testen in afronding, waardoor dit eerstdaags zal gebruikt kunnen worden.

Dit zal een enorme tijdsbesparing bezorgen voor de medewerkers die instaan voor de kandidaten administratie.

wederom geen woorden maar daden!

Terug

Nieuwe klanten

Wij van Gashnetplus zijn enorm fier op de realisaties van de laatste 6 maand. 3 Maatschappijen kozen voor onze oplossing, zowel conversies van Prometheus - Prometheus Web, maatschappij eigen software als SocioPack worden gerealiseerd.

Terug

MyRentPro en CadNet koppeling

Zij die aanwezig waren hebben de voorgestelde functionaliteiten kunnen zien en “voelen”. Uniek in de sector werd door alle actoren bevestigd.

Hierbij ook enkele links naar persberichten die reeds verschenen zijn:

De voorgestelde functionaliteiten zijn vandaag reeds aanwezig in de software m.a.w. geen “powerpoint functies”.

Via deze link kan u het persbericht bekijken, indien u graag de gehele presentatie ontvangt volstaat een mail te zenden naar kurt(at)gashnetplus.be