Onze Business Partners

Geef een boost aan uw administratie

PYA is een revolutionair systeem voor commercieel beheer, van toonbankverkoop tot boekhouding, gebaseerd op 30 jaar praktijkervaring.

Met onze PYA software zal de touch screen kassa in de winkel, die de boodschappen afrekent, meer doen dan enkel een optelling maken van de prijs van de artikelen; het is ook de basis voor een voorraadbeheerssysteem. Zodra er een artikel verkocht wordt, wordt dit meteen uitgeboekt en kan een vervangend exemplaar besteld worden.

De PYA software is modulair opgebouwd, volledig aanpasbaar aan uw wensen en uitbreidbaar naarmate uw bedrijf evolueert.

mail(at)companyname.com
Weldra hier meer info over de geselecteerde partners

Over Partnerschap

Een partnerschap met een software leverancier wordt steeds wel overwogen getoetst. Zo kan de vraag gestuurd worden door de klanten of zien wij bepaalde mogelijkheden.

Een partnerschap is ook meer dan gewoon maar een toepassing, component, .... dat we willen binden met onze toepassing; het gaat ook over de synergie, het actief willen meewerken met ons concept. Dan alleen worden leveranciers ook partners in ons concept.

Actueel zijn er een aantal gesprekken in hun finale eind beslissing. Weldra worden de namen hierboven weergeven. Met een korte toelichting van het waarom.

Top

Creatieve ideeën

Creatieve ideeën vanuit de sector worden beloond. 

 

"Dit website onderdeel is nog in volle ontwikkeling."

 

 

Meer